Drejtoi sytë e tu tek Jezusi!

Për t’u kënaqur në praninë e Zotit, vendosni zemrën dhe sytë tuaj tek Krishti. Mos i hiqni kurrë sytë nga Ai. Por nëse doni të dështoni mbajni sytë tek të tjerët. Rendni mbas aprovimit të tyre, imitoni sukseset e tyre, kritikoni dobësitë e tyre.

Pavarësisht nga drejtimi që merrni, çfarë tundimi ju rrethon ose cilat pengesa janë në rrugën tuaj, Bibla jep udhëzime të qarta për sukses: Vazhdoni të përqendroheni te Jezusi (shih Hebrenjve 3: 1; 12: 2).

Shikoni vetëm tek Ai si shembulli juaj, udhëzuesi juaj dhe standardi juaj moral. Kaloni çdo minutë të çdo dite në praninë e Tij  dhe do të gjeni paqe dhe siguri të mbinatyrshme, pa marrë parasysh me çfarë po përballeni në jetë.

Si t’i mbajmë sytë te Jezusi?

Duke lejuar që Ai të jetë ndikimi numër një në zgjedhjet tona të përditshme, jo financat, frika ose miratimi i të tjerëve. Ndërsa bëni këtë, Ai do t’ju bëjë të njohur rrugën e jetës dhe do t’iu mbush me gëzim në praninë e Tij (shih Psalmin 16:11). Pra, drejto sytë te Jezusi sot dhe mëso nga Ai.

Ndani përshtypjet tuaja me ne

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
Rreth Radio 7

Radio 7 hyri në tregun radiofonik shqiptar si një media që sjell një këndvështrim pozitiv për jetën! Radio 7 është një zë pozitiv përmes përzgjedhjeve muzikore të përditshme, programeve informative, educative dhe sociale. Ne përdorim parimet biblike në thelb të përmbajtjes së programeve tona, me dëshirën për të parë një shoqëri shqiptare ku vlerat mbrohen. Stafi dhe programet e realizuara i japin një rëndësi të veçantë mirëqënies fizike, emocionale dhe shpirtërore të çdo personi.

Licensuar në nëntor te vitit 2001, Radio 7 fillon transmetimet në 17 maj 2002 me një transmetues në malin e Dajtit, nga një studio modeste dhe me pjesën më të madhe të stafit si vullnetarë.

Është quajtur Radio 7 sepse simbolika biblike e numrit 7 është “dita e pushimit dhe paqes fizike dhe shpirtërore.” Nëpërmjet transmetimeve të saj Radio 7 kërkon t’ju jap dëgjuesve pushim dhe paqe pavarsisht se sa e zhurmshme është dita në qytetet ku jetojmë.

Radio 7 transmeton në Tiranë në frekuencën 97.7 fm, e duke filluar që nga vitet 2005-2007 jane shtuar 2 transmetues te rinj, nje ne Ardenice me qellim mbulimin me sinjal te ultesires perendimore dhe nje tjeter ne Petresh per mbulimin me sinjal te zones se Elbasanit. Sot Radio 7 transmeton ne tre frekuenca, 97,7 FM ne Tirane, 102,3 ne Elbasan dhe 88,2 ne Ardenice. Ne vitin 2009, Radio 7 ka filluar transmetimet ne internet ne www.radio-7.net.


Free!

REGJISTROHUNI