Të pasur në libra, të varfër në lexim

Dita Botërore e Librit dhe të Drejtave të Autorit Disave u pëlqen të lexojnë biografitë e njerëzve që kanë pasur më shumë ndikim në histori, si Martin Luther

Lexoni më tej