Dita Ndërkombëtare e Përkthimit

Dita Ndërkombëtare e Përkthimit mbahet çdo vit në 30 Shtator për të rritur vëmendjen ndaj profesionit të përkthimit dhe për të vlerësuar punën e profesionistëve të gjuhës. Kjo

Lexoni më tej