Lutu për pastorin tënd!

Muaji Tetor është muaji i Nderimit të Pastorit dhe është një kohë e veçantë ku besimtarët  vendosin çdo vit të nderojnë pastorët dhe familjet e tyre pastorale për

Lexoni më tej