Lajmi Fundit
  prev next

  Emisioni
  Zgjohu Pozitiv

  07:15 – 10:00

  Zgjohu Pozitiv

  Programi juaj i mëngjesit, ju sjell motivimin e duhur për të nisur një ditë të re. Mes informacioneve të shumta dhe muzikës së zgjedhur, nuk do të mungojnë intervistat dhe pasqyrimi i ngjarjeve të komunitetit. Besi & Greta ju shoqërojnë mëngjeseve duke ju dhuruar plot buzëqeshje.

  Zgjohu Pozitiv
  https://radio-7.net/wp-content/uploads/2015/02/Nivo-Slider-Zgjohu-Pozitiv-1.3.jpghttps://radio-7.net/wp-content/uploads/2015/02/Nivo-Slider-Zgjohu-Pozitiv-4.jpghttps://radio-7.net/wp-content/uploads/2015/02/Nivo-Slider-Zgjohu-Pozitiv-2.jpg
  1. 1Sigla Zgjohu Pozitiv (Situata Gjumi)
  2. 2Promo Zgjohu Pozitiv (Me Gjyshen)
  3. 3Promo Zgjohu Pozitiv (Stadium)

  Zgjohu Pozitiv Postime

  Si të ndjesh gëzimin e Krishtlindjes

  Si të ndjesh gëzimin e Krishtlindjes

  Sezoni i Krishtlindjes është padyshim një prej sezoneve më të bukura. Fytyrat e buzëqeshura dhe të l[…]
  Dhuro një palë këpucë këtë Krishtlindje!

  Dhuro një palë këpucë këtë Krishtlindje!

  2020 ka qenë një vit plot sfida, akoma dhe më i vështirë për familjet më të varfëra. Ndaj Radio 7 të[…]
  Dhuro dashuri këtë Krishtlindje

  Dhuro dashuri këtë Krishtlindje

  Në periudhën e Krishtlindjes ndodh që jemi aq të përqendruar në presionet e blerjes së dhuratave[…]

  Comments.

  1. Blerta

   May 28, 2015 (14:29) Reply

   jeni nje radio shume shume inkurajuese radion tuaj e ndjek pothuajse cdo dite ajo me ka ndryshuar jeten

  Leave a Reply.

  * Your email address will not be published.
  You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>