Pastor Akil Pano fiton gjyqin ndaj Komisionerit!

Pastor Akil Pano nuk ka përdorur gjuhë diskriminuese ndaj komunitetit LGBT. Gjykata Administrative e Tiranës rrëzoi këtë te premte vendimin e Komisionerit Kundër Diskriminimit dhe shpall të pafajshëm

Lexoni më tej

Të krishterët në veri-lindje të Indisë po përballen me sulme!

Të krishterët në veri-lindje të Indisë po përballen me sulme për shkak të një konflikti të ashpër mes dy grupeve etnike në një nga rajonet e këtij vendi,

Lexoni më tej

Shitet 38 milion dollarë, një Bibël e vjetër hebreje!

Një Bibël e vjetër hebre 1100 vjeçare u shit në një ankand në New York për rreth 38 milion dollarë. Është një nga dorëshkrimet më të vjetra të

Lexoni më tej

3 Maj Dita Botërore e Lirisë së Shtypit

Shqipëria dhe Kosova radhiten mes vendeve problematike për Lirinë e Shtypit. Në Treguesin Botëror të Lirisë së Shtypit, Organizata Gazetarët pa Kufij raporton se për vitin 2022 Shqipëria

Lexoni më tej

21 Ditë Agjërim Global për Izraelin (7-28 Maj 2023)

Media 7 ju fton të bashkoheni me mbi 1 milion besimtarë që do të angazhohen në lutje për Izraelin për të paktën 1 orë në ditë për 21

Lexoni më tej

Pastori i njohur, Dr. Charles Stanley ndërron jetë në moshën 90 vjeçare!

Ndërron jetë në moshën 90-vjecare, autori i njohur dhe pastori shumë i dashur Dr. Charles Stanley. Në 65 vite shërbesë, Dr. Stanley ndihmoi në përhapjen e ungjillit të

Lexoni më tej

Izraeli nderon viktimat e Holokaustit!

Në orën 10 me orën lokale, nën tingullin e borisë, të gjitha shtetasi e Izraelit ndërprenë aktivitet dhe nderuan viktimat e Holokaustit. Edhe drejtuesit e automjeteve ndaluan dhe

Lexoni më tej

Johnson: Rizgjimi, përjetesë jetë ndryshuese!

Një përjetesë jetë ndryshues e ka komentuar Carolyn Johnson një shërbestare në Zotin nga Kalifornia rizgjimin e ndodhur në Ausbury të Wilmore në Kentacki. Në një intervistë për

Lexoni më tej

Si të merrni vendimet e duhura?

Ne çdo ditë marrim vendime. Shumë prej tyre kanë pak rëndësi. Ndërkohë, ka të tjera që ndryshojnë jetën tonë përgjithnjë. Gjatë një interviste për TV7 Albania, Davida Pecaj,

Lexoni më tej

Rizgjim në “Asbury”

Prej më shume se dy javësh, njerëz nga mbarë bota i janë drejtuar Kampusit Universitar “Asbury” në Wilmore, për të marrë pjesë në një rizgjimeve historike. Një shërbesë

Lexoni më tej