Lajmi Fundit
prev next

Emisioni
Krash

10:00 & 17:00

Çdo ditë nga e hëna në të premte transmetojmë këngët më të reja në muzikën e krishterë bashkëkohore. Në këtë program do të përjetoni energjinë e këngëve të krishtera dhe intervista e mesazhe inkurajimi me artistë të ndryshëm.

Krash
https://radio-7.net/wp-content/uploads/2015/02/Krash-Nivo-Slider-3-.jpghttps://radio-7.net/wp-content/uploads/2015/02/Krash-Nivo-Slider-1-.jpghttps://radio-7.net/wp-content/uploads/2015/02/Krash-Nivo-Slider-2-.jpg
  1. 1Promo Krash

Postimet e Krash

Unë këndoj akoma

Unë këndoj akoma

Në vitin 2018, Nico Battaglia përballet me një luftë të ashpër kundër një tumori që prek gjuhën e ti…Lexo më shumë
Dritën Ndriço

Dritën Ndriço

I ftuar në programin “Krash”, në Radio 7 ditën e sotme ishte pastori Ermir Taja. Ai së fundmi ka sje…Lexo më shumë
Beteja është e Zotit

Beteja është e Zotit

Artistja fituese e çmimeve Grammy dhe Dove, Rebecca St. James, rikthehet në muzikë pas një shkëp…Lexo më shumë

Bekimi i Zotit qoftë mbi ty

Bekimi i Zotit qoftë mbi ty

“Bekimi” është një këngë frymëzuese që po inkurajon kishën në këtë kohë. Kënga që është krijuar …Lexo më shumë

E paplanifikuar

E paplanifikuar

Kantautori Matthew West sapo ka publikuar një këngë të re, “Unplanned” (E Paplanifikuar), kolona z…Lexo më shumë

Comments.

Currently there are no comments related to this article. You have a special honor to be the first commenter. Thanks!

Leave a Reply.

* Your email address will not be published.
You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

X