Nuk mund të japësh atë që nuk e ke

Atëherë i urdhëroi që turmat të ulen mbi bar; pastaj i mori pesë bukët dhe dy peshqit dhe, pasi i çoi sytë drejt qiellit, i bekoi; i ndau

Lexoni më tej

Koha

Ai e ka bërë të bukur çdo gjë në kohën vet; ka vënë madje përjetësinë në zemrat e tyre, pa i dhënë mundësinë asnjë njeriu të zbulojë veprën

Lexoni më tej

Pajtimi

Nëse ti, pra, po paraqet ofertën tënde te altari, dhe atje kujtohesh se yt vëlla ka diçka kundër teje, lëre atje ofertën tėnde para altarit dhe shko pajtohu

Lexoni më tej

Kur pritshmëritë e tua për martesën nuk përmbushen!

Shërbëtori iu përgjegj: “Ndofta ajo grua nuk dëshiron të më ndjekë në këtë vend; a duhet ta çoj atëherë përsëri birin tënd nė vendin nga ke dalë?” Zanafilla

Lexoni më tej

Të mbash një martesë të bashkuar

Prandaj njeriu do të lërë babanë e vet dhe nënën e vet dhe do të bashkohet me gruan e vet, dhe të dy do të bëhen njė mish

Lexoni më tej

Martesa të trazuara

Dishepujt e vet i thanė: “Në qoftë se kushtet e burrit ndaj gruas janë të tilla, më mirë të mos martohet.” Mateu 19:10 Në vitet e fundit shumë

Lexoni më tej