Po kërkon një mrekulli?

“Kënga më e re e Natalie Grant

Kjo javë shënon publikimin e një albumi të shumëpritur nga një ndër vokalistet më të mira të muzikës së krishterë bashkohore. Në këtë album Natalie Grant na sfidon që të mos qëndrojmë në vend duke pritur një mrekulli por që ne vetë të jemi një e tillë për dikë tjetër sot.

Ajo thotë për albumin e saj të ri, “Me gjithçka që ndodh në kulturën tonë sot, është e lehtë të frikësohesh. E vërteta është se jetojmë në një kohë vërtetë sfiduese. Por problem ynë më i madh nuk është prania e errësirës por mungesa e dritës. Tek Mateu 5, Jezusi thotë se NE jemi drita e botës, dhe ndonjëherë kur errësira është më e thellë ne duhet të ndriçojmë më shumë. Kënga ime e re është një thirrje për të vepruar. Është koha të përveshim mëngët për të treguar dashurinë e Jezusit.”

 

Ndani përshtypjet tuaja me ne

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
Rreth Radio 7

Radio 7 hyri në tregun radiofonik shqiptar si një media që sjell një këndvështrim pozitiv për jetën! Radio 7 është një zë pozitiv përmes përzgjedhjeve muzikore të përditshme, programeve informative, educative dhe sociale. Ne përdorim parimet biblike në thelb të përmbajtjes së programeve tona, me dëshirën për të parë një shoqëri shqiptare ku vlerat mbrohen. Stafi dhe programet e realizuara i japin një rëndësi të veçantë mirëqënies fizike, emocionale dhe shpirtërore të çdo personi.

Licensuar në nëntor te vitit 2001, Radio 7 fillon transmetimet në 17 maj 2002 me një transmetues në malin e Dajtit, nga një studio modeste dhe me pjesën më të madhe të stafit si vullnetarë.

Është quajtur Radio 7 sepse simbolika biblike e numrit 7 është “dita e pushimit dhe paqes fizike dhe shpirtërore.” Nëpërmjet transmetimeve të saj Radio 7 kërkon t’ju jap dëgjuesve pushim dhe paqe pavarsisht se sa e zhurmshme është dita në qytetet ku jetojmë.

Radio 7 transmeton në Tiranë në frekuencën 97.7 fm, e duke filluar që nga vitet 2005-2007 jane shtuar 2 transmetues te rinj, nje ne Ardenice me qellim mbulimin me sinjal te ultesires perendimore dhe nje tjeter ne Petresh per mbulimin me sinjal te zones se Elbasanit. Sot Radio 7 transmeton ne tre frekuenca, 97,7 FM ne Tirane, 102,3 ne Elbasan dhe 88,2 ne Ardenice. Ne vitin 2009, Radio 7 ka filluar transmetimet ne internet ne www.radio-7.net.


Free!

REGJISTROHUNI