Lajmi Fundit
  prev next

  View from the Deck

  Jetojmë në një botë, ku ritmi i jetës sonë po shpejtohet gjithnjë e më shumë, e sigurisht ditët janë të mbushura më strese e probleme. Të gjesh disa minuta paqe e qetësi gjatë kaosit të ditës duket se është një detyrë e vështirë, por aspak e pamundur. Pa marrë disa pushime askush nuk mund të punojë në mënyrën më efektive e për më tepër të përqëndrohet tërësisht tek qëllimet e tij. Por ka një zgjidhje. Disa ditë pushime dhe përfitimet fizike dhe emocionale do të jenë të shumta. Ditët pushim larg rutinës së përditshme ulin nivelin e stresit. Kjo ju ndihmon të “rriteni” shpirtërisht. Ju përmirësoni shëndetin tuaj mendor. Pushimet e shpeshta çojnë në një martesë të lumtur. Lidheni me natyrën. Atëherë çfarë ju mbetet ?!! Një fundjavë pushim dhe ju do të jeni më produktiv se asnjëherë tjetër në punë e jo vetëm.

  Përpara se të flesh
  Detyra për çdo ditë

  Comments.

  Currently there are no comments related to this article. You have a special honor to be the first commenter. Thanks!

  Leave a Reply.

  * Your email address will not be published.
  You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>