[1_3]

[icon_heading icon=”radio”]
[color][title][/color]

Sport Në Radio 7 [/icon_heading]

[boxes]
[box_1_4]

Rubrika Sportive në Radio 7 sjell për ju rezultatet e ndeshjeve në kampionatet më të ndjekura në botën sportive, informacione mbi skuadrat, si dhe analiza sportive.

[/box_1_4]
[/boxes]

Rubrika Sportive vjen tek ju çdo të martë dhe të premte, në orën 16:00.

[boxes]
[box_1_4]

[/box_1_4]
[/boxes]

[/1_3]

[2_3_last]

[nivo_slider id=”9665″ image_width=”680″ image_height=”300″]

Rubrika Sportive me Enea Uku

Sporti është pasion i të gjithëve. Gjithsecili prej nesh pelqen të ndjekë aktivetet sportive, qoftë si tifoz apo si pjesë e tyre. Po ku ka më bukur, se sa përmes sportit, të ndash Fjalën e Perëndisë.  Kur në sfidën tënde vendos Perëndinë të parin, atëherë edhe në garën e jetës do të jesh triumfues dhe kupa jote do të jetë për lavdinë e Tij. Dëshmi të sportistëve dhe ngjarje që kanë ndryshuar jetën e tyre, do të trokasin në zemrat tuaja përmes programit “Rubrika Sportive”.

Seria e kësaj jave:

[/2_3_last]