Lajmi Fundit
  prev next

  Emisioni
  Fundjavë

  10:00

  Fundjavë

  Sikur të ishte gjithmonë fundjavë, ne do të ishim gjithmonë bashkë! Por fundjava është e çmuar për ty, ashtu si edhe emisioni ynë.

  Na ndiq çdo të Shtunë dhe të Diel në orën 10:00, për t’u bërë protagonist i temave tona. Ne mendojmë për paqen dhe gëzimin tënd. Informacione të trajtuara pozitivisht dhe muzikë e mirë. Qëndro me ne! Shijoje ndryshe fundjavën!

   

  Fundjavë
  https://radio-7.net/wp-content/uploads/2016/02/Fundjave-Nivo-SLider-4.jpghttps://radio-7.net/wp-content/uploads/2016/02/Fundjave-Nivo-SLider-5.jpghttps://radio-7.net/wp-content/uploads/2016/02/Fundjave-Nivo-SLider-6.jpg
  1. 1Promo Fundjave 2016

  Postimet e Fundjavë

  3 gjëra që një mësues do donte që prindërit të dinin

  3 gjëra që një mësues do donte që prindërit të dinin

  A e di se një mësues shpenzon rreth, 1300 orë me fëmijët gjatë mësimit në një vit? Shumë e prej tyre…Lexo më shumë
  Një verë për t'u mbajtur mend

  Një verë për t’u mbajtur mend

  Të gjithë mezi i kemi pritur ditët e verës. Pasi i kemi dëshiruar kaq, kemi planifikuar, kemi shpres…Lexo më shumë
  Të përgatitesh për universitetin

  Të përgatitesh për universitetin

  1.Sigurohu nëse mund të përfitosh nga bursat që ofron universiteti

  Sigurohu që të informohesh dhe…Lexo më shumë

  6 vargje që të ndihmojnë të pushosh

  6 vargje që të ndihmojnë të pushosh

  Sigurohu që të kesh një limonadë të ftohtë, një libër të mirë dhe një pasdite të gjithë për vete. Kë…Lexo më shumë
  Çfarë thotë Bibla për fëmijët?

  Çfarë thotë Bibla për fëmijët?

  Meqenëse Bibla është Fjala e Perëndisë, ne shkojmë tek ajo për të marrë udhëzime për jetën. Bibla ka…Lexo më shumë

  Comments.

  Currently there are no comments related to this article. You have a special honor to be the first commenter. Thanks!

  Leave a Reply.

  * Your email address will not be published.
  You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>