[elfsight_youtube_gallery id=”4″]

[recent_releases limit=”7″ columns=”4″]

[icon_heading icon=”mic” classes=””]Programe në [color]Radio 7[/color][/icon_heading]
Këto janë programet më të ndjekura në Radio 7. Tani mund t’i dëgjosh në web
[text_button link=”https://radio-7.net/?p=427″ title=”Shiko të gjitha” target=”self” css_style=””][/recent_releases]

[boxes]
[box_2_3]

[icon_heading icon=”posts”]Artikuj[/icon_heading]

[srp post_limit=”6″ vf_everything=”no” widget_title=”” thumbnail_height=”180″ thumbnail_width=”180″ post_content_length=”300″ post_current_hide=”no” string_break=”…Lexo më shumë” date_format=”j F Y” post_author_prefix=”- ” post_author_url=”no” post_category=”yes” post_category_prefix=”- ” post_category_separator=” – ” post_comments_show_num=”yes” post_tags_separator=” -” category_include=”ID=43,41,39,40,44,915,1015″ widget_title_hide=”yes” pagination_type=”page_numbers”]
[text_button link=”https://radio-7.net/category/radio-7″ title=”Shiko të gjitha” target=”self” css_style=””]

[/box_2_3]

[box_1_3_last]

Postime në [color]Facebook[/color]

[efb_likebox fanpage_url=”radio7albania” box_width=”300″ box_height=”500″ colorscheme=”light” locale=”en_US” responsive=”1″ show_faces=”1″ show_header=”0″ show_stream=”1″ show_border=”0″ ]

Frekuencat [color]Radio 7[/color]

frekuencat 3

[wpb-product-slider theme=”grid_no_animation”]

 

[/box_1_3_last]

[/boxes]

[boxes]

[box_2_3]

[icon_heading icon=”radio” ]Rreth nesh[/icon_heading]

[iframe_video type=”vimeo” id=”119763488″ width=”auto” height=”auto” ui_color=”eb068a” autoplay=”0″ title=”0″ portrait=”0″ byline=”0″]

Radio 7 hyri në tregun radiofonik shqiptar si një media që sjell një këndvështrim pozitiv për jetën! Radio 7 është një zë pozitiv përmes përzgjedhjeve muzikore të përditshme, programeve informative, educative dhe sociale. Ne përdorim parimet biblike në thelb të përmbajtjes së programeve tona, me dëshirën për të parë një shoqëri shqiptare ku vlerat mbrohen. Stafi dhe programet e realizuara i japin një rëndësi të veçantë mirëqënies fizike, emocionale dhe shpirtërore të çdo personi.

Licensuar në nëntor te vitit 2001, Radio 7 fillon transmetimet në 17 maj 2002 me një transmetues në malin e Dajtit, nga një studio modeste dhe me pjesën më të madhe të stafit si vullnetarë.

[text_button link=”https://radio-7.net/?p=862″ title=”shiko më shumë” target=”self” css_style=””]

[/box_2_3]

[box_1_3_last]

[masonry_boxes]

[custom_image type=”custom_link_blank” src=”https://radio-7.net/wp-content/uploads/2020/04/tv7-cover1.png” width=”300″ height=”179″ crop=”c” title=”TV7 Albania” effect=”thumb_slide” link=”https://tv7.al/” src_back=”https://radio-7.net/wp-content/uploads/2020/04/tv7-cover2.png” tooltip=” Kliko dhe Shiko Live Tv7 Albania”]

[/masonry_boxes]

Evente [color]të fundit.[/color]

[events limit=”-1″ type=”future” cat=””]Momentalisht nuk ka evente.[/events]

Postime [color]të fundit.[/color]

[recent_posts cat=”” limit=”4″ date_format=”d/m/y”]

[/box_1_3_last]

[/boxes]