Sipas Fjalës

Sipas Fjalës

Dynamic exercises class

← Kthehu te tabela

Sipas Fjalës me Pastor Hervin Fushekati.

Në këto mësime javore, pastor Hervin Fushekati na tregon se si të jetojmë Sipas të vetmes Fjalë që ka fuqinë të transformojë jetët tona dhe të ndriçojë shtegun që është përpara nesh. Këto mësime mund t’i dëgjoni në Radio 7 ditën e mërkurë në orën 13:30 dhe ritransmetim të martën e javës së ardhshme në po të njëjtën orë. Pasdite programin mund ta dëgjoni të enjten dhe të premtën në orën 19:00.

Hervin Fushekati
  • Consectetur adipiscing elit
  • Pulminare dosis gravida
  • Terminal metro
  • Consectetur adipiscing elit
  • Pulminare dosis gravida
  • Terminal metro
  • 34
  • 185-190 pounds
  • 5’11’
  • Co-Founder

Event Hours(7)