Shijo jetën

Shijo jetën

Dynamic exercises class

← Kthehu te tabela

Joyce Meyer është një nga mësueset praktike të Biblës e njohur në të gjithë botën. Është autore e librave më të shitur sipas “New York Times”. Libra të cilët kanë ndihmuar miliona njerëz të gjejnë shpresë dhe restaurim në Krishtin.

Përmes shërbesës së saj ajo mëson për qindra tema dhe ka shkruar mbi 80 libra, të cilët janë përkthyer në më shumë se 80 gjuhë të ndryshme. Më shumë se 12 milionë libra janë shpërndarë në mbarë botën dhe në vitin 2007 janë shitur më tepër se 3.2 milionë kopje. Joyce ka një program televiziv dhe radiofonik, “Shijo jetën çdo ditë”, që transmetohet në mbarë botën dhe audienca arrin 4.5 miliardë njerëz.

Seria e kësaj jave:

“Bashkëbisedime”

Në progrmain “Shijoje jetën ” do të nisim një seri te re të quajtur “Bashkëbisedime”. Joyce do të na flasë për kohën e lirë, gjuhen dhe shumë tema të tjera.  Është tepër e rëndësishme të kemi kohë pushimi, por po kaq e rëndësishme të mos keni shumë kohë të lirë, sepse kështu mërziteni. Nëse qëndrojmë në të njëjtin vend dhe nuk keni shumë aktivitet fizik, ju vijnë në mendje gjithë të metat dhe defektet e njerëzve të tjerë.  Duhet ta mbajmë veten të zënë duke i shërbyer dhe duke ndihmuar njëri-tjetrin.

Na ndiqni në orën 09:00 & 20:00 në Radio 7

  • Consectetur adipiscing elit
  • Pulminare dosis gravida
  • Terminal metro
  • Consectetur adipiscing elit
  • Pulminare dosis gravida
  • Terminal metro

Joyce-Meyer

  • 34
  • 185-190 pounds
  • 5’11’
  • Co-Founder

Event Hours(10)

Today Upcoming Events

No upcoming programe for today

15 Next Events

No upcoming programe for today