Prekja e Zotit

Prekja e Zotit

Dynamic exercises class

← Kthehu te tabela

Ky program synon të pajis Kishën me lajmin e mirë të jezus krishtit përmes mësimit të Dr. Charles Stanley. Programi vjen tek ju të Shtunën & të Dielën në orën 9:00 dhe me ritransmetim në orën 19:00.

Transmetohet dhe në TV 7, ditën e Hënë në orën 18:30 dhe 23:00

  • Consectetur adipiscing elit
  • Pulminare dosis gravida
  • Terminal metro
  • Consectetur adipiscing elit
  • Pulminare dosis gravida
  • Terminal metro
  • 34
  • 185-190 pounds
  • 5’11’
  • Co-Founder

Event Hours(1)

Today Upcoming Events

No upcoming programe for today

15 Next Events

No upcoming programe for today