Lutu përmes Fjalës

Lutu përmes Fjalës

Dynamic exercises class

← Kthehu te tabela

Lutu përmes Fjalës – David Platt

Lutja është arma më e fortë që një besimtar ka. Lutja është komunikimi më i mrekullueshëm me Perëndinë dhe ka fuqi të jashtëzakonshme kur bëhet përmes Shkrimit. Sot, Lutu përmes Fjalës, me David Platt.

Çdo të shtunë dhe të djelë ora 14:00

  • Consectetur adipiscing elit
  • Pulminare dosis gravida
  • Terminal metro
  • Consectetur adipiscing elit
  • Pulminare dosis gravida
  • Terminal metro

David Platt

  • 34
  • 185-190 pounds
  • 5’11’
  • Co-Founder

Event Hours(14)

Today Upcoming Events

No upcoming programe for today

15 Next Events

No upcoming programe for today