Koment për jetën

Koment për jetën

Programet ‘Koment për jetën’

← Kthehu te tabela

Programet ‘Koment për jetën’ nga Harold Sala dhe ‘Fjalë Inkurajuese’ nga Darlene Sala janë mundësuar nga Shërbesa Guidelines International. Kjo shërbesë i ka fillimet në vitin 1963 me dëshirën për të ndarë lajmin e mirë me dëgjuesit aty ku ata ishin. Përmes këtyre programeve ju do të mësoni dhe do të inkurajoheni në jetën tuaj të përditshme.

Koment për jetën nga Dr. Harold J. Sala
Folësi, autori dhe mësuesi i Biblës Dr. Sala, ka themeluar Guidelines në vitin 1963. Programi i tij i përditshëm Koment për jetën, dëgjohet në mbarë botën në gjuhë të ndryshme. Sala është autori i 60 librave në 19 gjuhë të ndryshme. Ai flet dhe mëson shpesh në konferenca dhe seminare në kishat në mbarë botën.

Çdo ditë në orën 14:00

Conceptetur adaptis

  • Consectetur adipiscing elit
  • Pulminare dosis gravida
  • Terminal metro
  • Consectetur adipiscing elit
  • Pulminare dosis gravida
  • Terminal metro
  • 34
  • 185-190 pounds
  • 5’11’
  • Co-Founder
Today Upcoming Events

No upcoming programe for today

15 Next Events

No upcoming programe for today