Fjalë Inkurajuese

Fjalë Inkurajuese

Dynamic exercises class

← Kthehu te tabela

Fjalë Inkurajuese nga Darlene Sala

Darlene Sala ka pasur një shërbesë active si gruaja e një pastori dhe këshilltare, mësuese Bible, misionare, autore dhe drejtuese e shërbesës Ndërkombtare të Guidelines. Në qendër të shërbesës së saj është të ndihmojë gratë të kuptojnë vlerën e tyre në Krishtin. Ajo flet në konferenca për familjen në kishat në SHBA, Filipine, Kinë , Ukrahinë Rusi dhe Afrikë.

Çdo të shtunë dhe të djelë ora 14:00

  • Consectetur adipiscing elit
  • Pulminare dosis gravida
  • Terminal metro
  • Consectetur adipiscing elit
  • Pulminare dosis gravida
  • Terminal metro

Darlene Sala

  • 34
  • 185-190 pounds
  • 5’11’
  • Co-Founder

Event Hours(4)

Today Upcoming Events

No upcoming programe for today

15 Next Events

No upcoming programe for today