Lajmi Fundit
prev next

Qeveria zvicerane ka vendosur të mirëpresë deri në 1,600 refugjatë gjatë dy vjetëve si pjesë e një programi ndërkombëtar të zhvendosjes. Kjo shifër për vitet 2022-2023 është e pandryshuar nga kuota për periudhën aktuale. Zvicra do të përqendrohet në viktimat e konflikteve ushtarake në Lindjen e Mesme dhe nga rajoni mesdhetar qendror, si dhe njerëzit që largohen nga persekutimi.

Zbulohet një varrezë antike, në Bypass-in e Fierit me Apoloninë
Varhelyi dhe Silva, mbërrijnë sot në Sofje dhe Shkup

Comments.

Currently there are no comments related to this article. You have a special honor to be the first commenter. Thanks!

Leave a Reply.

* Your email address will not be published.
You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>