Lajmi Fundit
prev next

Punimet për ndërtimin e një rrugë turistike që lidh Bypass-in e Fierit me Apoloninë ka zbuluar një varrezë që besohet se i përket një qyteti antik.  Poshtë saj është gjetur edhe një furrë për prodhimin e qeramikës ndërsa mendohet se i përket shekullit të tretë të erës sonë. Sipas arkeologëve ky zbulim do të ndihmojë që të mësohet më shumë për jetën në Apoloni jashtë mureve të qytetit.

 

Hamasi dhe Jihadi Islamik palestinez, raketa të tjera drejt Izraelit
Zvicra, mirëpret deri në 1,600 refugjatë

Comments.

Currently there are no comments related to this article. You have a special honor to be the first commenter. Thanks!

Leave a Reply.

* Your email address will not be published.
You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>