Lajmi Fundit
  prev next

  Vetëm Zoti e di ç’ke kaluar
  Vetëm Zoti e di ç’thonë për ty
  Vetëm Zoti e di kush je në të vërtetë
  Por është një dashuri që vetëm Zoti e di .”

  Fansat e grupit të dashur for King & Country vazhdojnë të kenë edhe më shumë pritje për muzikën e tyre të re. Grupi që është vlerësuar dy herë me çmimin Grammy, përgatitet të publikoj albumin më të ri, “Digj anijet” (Burn the Ships) në muajin Tetor.  Ndërsa këngë si “Gëzim” (joy.) Dhe “Pionierë” (Pioneers) vazhdojnë të kenë sukses në majat e klasifikimeve, grupi ka prezantuar një tjetër këngë. “Vetëm Zoti e di” (God Only Knows), një këngë që po dëgjohet shpesh së fundmi.

  For King & Country tregojnë: “Kjo këngë dhe video ka një vend të veçantë në zemrën tonë, veçanërisht pas disa betejave që ka kaluar familja jonë vitet e fundit. Dhe nga të gjitha historitë që dëgjuesit kanë ndarë me ne ku kemi parë dhimbjen dhe thyerjen. Për këtë arsye ne dëshironim të realizonim një këngë të sinqertë e sidoqoftë plot shpresë që të mund ta dëgjoni në këto stinë të vështira. Ne shpresojmë që kjo këngë do t’ju tregojë se ju jeni të dashur nga ai që ju ka krijuar.”

   

   

   

   

  Numëroj Çdo Bekim
  Ti thua

  Comments.

  Currently there are no comments related to this article. You have a special honor to be the first commenter. Thanks!

  Leave a Reply.

  * Your email address will not be published.
  You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>