Të Falësh të Tjerët!

Por jini të mirë dhe të mëshirshëm njëri me tjetrin, duke e falur njëri-tjetrin, sikurse edhe Perëndia ju ka falur në Krishtin.- Efesianëve 4:32

Kam dëgjuar një herë që studimet mjekësore tregoj se 75% e sëmundjeve fizike shkaktohen nga problemet emocionale. Dhe një nga problemet emocionale më të mëdha që njerëzit përjetojnë është faji. Ata refuzojnë të çlodhen dhe të shijojnë jetën sepse, mbi të gjitha, ata ndjejnë se nuk e meritojnë të kenë një kohë të mirë. Kështu ata jetojnë në një tendosje të përhershme keqardhjeje dhe pendimi. Ky lloj stresi i bën njerëzit shpesh të sëmurë.

Dy nga gjërat që na bëjnë të ngecim të gjithë brenda është të meditojmë për të gjitha gjërat negative që na bëjnë të tjerët, dhe për gjërat mëkatare dhe të gabuara që kemi bërë. E kemi të vështirë të kalojmë atë që na kanë bërë të tjerët dhe e kemi të vështirë të harrojmë gabimet që kemi bërë.

Në jetën time unë kisha një zgjedhje, ose të mbetesha e hidhur, plot urrejtje dhe në keqardhje për veten, e inatosur me njerëzit që më kanë lënduar, ose mund të zgjidhja të ndiqja rrugën e faljes së Perëndisë. Kjo është e njëjta zgjedhje që ti ke sot. Unë lutem që ti të falësh të tjerët dhe të marrësh faljen e Perëndisë për veten tënde. Kështu do të jesh më i shëndetshëm dhe më i lumtur.

Rruga e Perëndisë është falja.

Ndani përshtypjet tuaja me ne

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
Rreth Joyce Meyer

Joyce Meyer është një nga mësueset praktike të Biblës e njohur në të gjithë botën. Është autore e librave më të shitur sipas “New York Times”. Libra të cilët kanë ndihmuar miliona njerëz të gjejnë shpresë dhe restaurim në Krishtin.
Përmes shërbesës së saj ajo mëson për qindra tema dhe ka shkruar mbi 80 libra, të cilët janë përkthyer në më shumë se 80 gjuhë të ndryshme. Më shumë se 12 milionë libra janë shpërndarë në mbarë botën dhe në vitin 2007 janë shitur më tepër se 3.2 milionë kopje. Joyce ka një program televiziv dhe radiofonik, “Shijo jetën çdo ditë”, që transmetohet në mbarë botën dhe audienca arrin 4.5 miliardë njerëz.


Free!

REGJISTROHUNI