Bëj atë çfarë duhet të bësh-tani

Ai, pra, që di të bëjë të mirë edhe nuk e bën, bën mëkat. ( Jakobi 4:17) Keith Funston, dikur president i një kompanie të fuqishme në New

Lexoni më tej

Ja si të mos i zvarrisni më gjërat.

Ndonjëherë e dimë se çfarë duhet të bëjmë por përsëri nuk veprojmë ashtu. Dhe herë pas here kemi dëgjuar të na thonë renditi detyrat sipas rëndësisë, pastaj puno

Lexoni më tej