Zotimet e Vitit të Ri

Njerëzit kanë shumë qejf ta festojnë Vitin e Ri. Disa e festojnë atë me muzikë dhe me festa. Disa këndojnë këngë tradicionale rreth kohërave të vjetra dhe miqve

Lexoni më tej