Dritën Ndriço

I ftuar në programin “Krash”, në Radio 7 ditën e sotme ishte pastori Ermir Taja. Ai së fundmi ka sjellë albumin e tij të katërt “Dritën Ndriço”. Në

Lexoni më tej

Beteja është e Zotit

“Merr guxim në betejë Armët e kësaj lufte Janë lavdërimet e ngritura lart Besimi im është i sigurt Zoti im ka shkuar përpara meje Natën do të këndoj

Lexoni më tej

Bekimi i Zotit qoftë mbi ty

“Favori i Zotit qoftë mbi ty dhe mbi mijëra breza, mbi familjen dhe fëmijët e tu, dhe fëmijët e tyre, dhe fëmijët e fëmijëve….“ “Bekimi” është një këngë

Lexoni më tej

Pyetja që DUHET drejtuar në kohë krizash

  Pyetja që DUHET drejtuar në kohë krizash Nga Michael Youssef Kjo nuk është një kohë për mesazhe të thjeshta dhe që të bëjnë të ndihesh mirë. Këto

Lexoni më tej

Thirrje për lutje nga Vëllazëria Ungjillore e Shqipërisë

Një thirrje për lutje nga VUSH për ju motra dhe vëllezër në Krishtin Jezus! Ne e dimë se sa shumë nevojë kemi për prezencën e Jezusin në Shqipëri

Lexoni më tej

Jeta e shpejtë – 5 arsye përse duhet ta ulësh ritmin

Jeta e shpejtë! Në vitin 1967, ekspertët e menaxhimit të kohës dërguan një raport në Senatin e SHBA. Këta ekspertë besonin se risitë teknologjike, satelitët, dhe robotët do

Lexoni më tej

PËRSE ZOTI I LEJON STUHITË

Nga Charles F. Stanley Të gjithë kalojmë nëpër stuhi në jetët tona. Janë ato raste që na sjellin dhimbje, vuajtje, apo humbje. Në këto kohë të vështira na

Lexoni më tej

3 arsye se përse plani i Zotit është më i mirë se plani yt

1.Ai sheh të ardhmen Arsyeja më e madhe se përse plani i Zotit është më i mirë se sa plani ynë, është se Ai mund të shohë të

Lexoni më tej

Zoti është trajneri i jetës tënde

Ndoshta për ne shqiptarët duket pak habi, por ja që në vende të tjera, njerëzit shpenzojnë shumë para duke punësuar ekspertë që t’i ndihmojnë të arrijnë qëllimet e

Lexoni më tej

Jeto në paqen e Tij

“Dhe vetë Zoti i paqes ju dhëntë vazhdimisht paqe në çdo mënyrë. Zoti qoftë me ju të gjithë.” –2 Thesalonikasit  3:16  Nuk do ta ekzagjeroja aspak nëse do

Lexoni më tej