Perëndia na do dhe pikë.

Të gjithë jemi të etur të përjetojmë dashurinë e vërtetë biblike. Përgjithësisht të gjithë mësuesit e Biblës na thonë se vetëm kur të mësojmë të duam veten do

Lexoni më tej