Lërini mënjanë rrugët tuaja të vjetra

Arsyeja që disa të krishterë nuk e ndiejnë paqen dhe gëzimin e Zotit është se ata jetojnë ende në mënyrat e tyre të vjetra të kësaj bote. Efesianëve

Lexoni më tej

Si të shpenzojmë fundjavat tona?

Duhet të krijosh mëngjesin tënd Mund të jetë e vështirë që të krijosh kohë për veten gjatë fundjavës, sidomos nëse ke familje.Të gjesh një mënyrë për t’u përfshirë

Lexoni më tej

8 zakone të këqija që ndonjëherë ju bëjnë mirë

  Zvarritja. Në një kulturë ku jemi vazhdimisht duke i bërë gjërat shpejt dhe të hutuar, nuk e kuptojmë asnjëherë se sa të lodhur dhe të stresuar jemi.

Lexoni më tej

Mbaj larg gripin!

Fatkeqësisht, nuk ka asnjë mënyrë që gripi të shmanget plotësisht, as vaksina kundër gripit nuk na garanton 100 % , pasi ka viruse të ndryshme që qarkullojnë. Megjithatë,

Lexoni më tej