Zbuloni shpërblimin e vuajtjes suaj!

Ndërsa ne nuk i drejtojmë sytë ndaj gjërave që duken, por ndaj gjërave që nuk shihen, sepse gjërat që duken janë për një kohë, kurse ato që nuk

Lexoni më tej

Koha e Tij

Është e çmueshme në sytë e Zotit vdekja e të shenjtëve të tij.  (Psalmi 116:15) Me kancerin që po i konsumonte mushkëritë dhe kockat e tij, David Prueit,

Lexoni më tej