Vlerat ushqyese të mjaltit

Si bëjnë bletët mjaltë? Ky proces fillon kur një bletë ndalon në një lule dhe thith nga nektari i ëmbël e  i lëngshëm. Ajo e ruan nektarin në

Lexoni më tej