7 Vargje për Ditën e Zgjedhjeve

Pas një fushate elektorale të gjatë, të vështirë dhe të zhurmshme, le të lejojmë fjalën e Perëndisë të na inkurarojë. Lexoni dhe kujtoni që këto janë fjalët e

Lexoni më tej

7 vargje të mrekullueshme për Vitin e Ri

Një vit tjetër po ikën dhe 2020-a thuajse erdhi! Është një vit i ri kështu që ka ardhur koha për gjëra të reja dhe emocionuese. Këto 7 vargje

Lexoni më tej

Ta ftojmë vitin e ri pa frikë.

Fjala e Perëndisë na sjell premtime të cilat na japin siguri, dhe bashkë me to edhe një urdhërim të  urtë, për t’u përballur me vitin e ri: “Sjellja

Lexoni më tej

Çfarë duhet të bëjmë më pak në vitin 2017?

Është  një vit i ri dhe nëse je si pjesa më e madhe e njerëzve, patjetër që  ke bërë ose do të bësh  një listë me gjëra të

Lexoni më tej

3 mënyra se si të mbajmë Rezolutën e Vitit të Ri

Kemi bërë, kemi mbajtur dhe kemi thyer shumë premtime për të cilat jemi zotuar  në vitin e  ri. Shpesh,  as nuk i mbajmë mend shumicën prej tyre. Dikush

Lexoni më tej

Zotimet e Vitit të Ri

Njerëzit kanë shumë qejf ta festojnë Vitin e Ri. Disa e festojnë atë me muzikë dhe me festa. Disa këndojnë këngë tradicionale rreth kohërave të vjetra dhe miqve

Lexoni më tej