Të jesh vetëm, nuk do të thotë të jesh i vetmuar

Një problem i madh me të cilin njerëzit përballen sot, është vetmia. ndërsa udhëtoj nëpër botë, shoh se si një numër në rritje njerëzish, kërkojnë ndihmë dhe udhëzime

Lexoni më tej

Koha e Tij

Është e çmueshme në sytë e Zotit vdekja e të shenjtëve të tij.  (Psalmi 116:15) Me kancerin që po i konsumonte mushkëritë dhe kockat e tij, David Prueit,

Lexoni më tej

Epidemia e vetmisë

Vendet perëndimore,  kohët e fundit janë duke u përballur  me epideminë e vetmisë. Studimet kanë treguar se  të ndierit vetëm dhe izolimi social, janë të lidhura me riskun

Lexoni më tej