Ktheji vështirësitë në mundësi

Çdo dhimbje zemre, çdo zhgënjim dhe çdo dështim përdoret nga Zoti për të na afruar me Të. Ne mund të mos e kuptojmë pse duhet të përballemi me

Lexoni më tej

Çfarë duhet të kesh parasysh kur vjen vështirësia?

Zhgënjim. Shkatërrim Thyerje zemre. Këto emocione duket se po përsëriten sidomos pas një viti si 2020 dhe në këta muaj të parë të vitit 2021. Çfarë bën kur

Lexoni më tej