Vargje biblike për të luftuar frikën nga koronavirusi

Vargje biblike për të luftuar frikën nga koronavirusi Benjamin Gill Bibla është Fjala e Zotit dhe është plot të vërteta për situatat me të cilat përballemi në jetë.

Lexoni më tej