Nevoja të ngutshme

Titit 3:14 “Dhe le të mësojnë edhe tanët t’u kushtohen veprave të mira për nevojat e ngutshme, që të mos jenë tëpafrytshëm.”Ky është qortimi i fundit në librin

Lexoni më tej

Jon Bon Jovi hap restorante për njerëzit në nevojë

“Thyej ciklin e varfërisë, urisë, dhe mungesës së strehës” Rrokeri amerikan Jon Bon Jovi hap restorante ku njerëzit në nevojë mund të ushqehen falas. Këngëtari kryesor i bandës

Lexoni më tej