Ushqime që ndihmojnë trurin të përqendrohet

Do të ndajmë me ju disa rekomandime të cilat do t’u ndihmojnë të rrisni memorien, kohën që përqendroheni, e funksionin e trurit. Është e vërtetë se me kalimin

Lexoni më tej

Ushqimet që të japin energji

A nuk të japin energji të gjitha ushqimet? Po, por në mënyra të ndryshme. Pijet e ëmbla, ëmbëlsirat, dhe kekët na japin (sheqer) në gjak shumë shpejt. Por

Lexoni më tej

Përqëndrimi

Kemi dëgjuar që  xhinsengu, peshku, boronicat dhe kafeina rrisin aftësinë për të mbajtur mend. Por a funksionojnë  siç thuhet? Nuk ka dyshim që me kalimin e moshës, trupi

Lexoni më tej