Për çfarë ka nevojë Zoti?

O Perëndi, ti je Perëndia im, unë të kërkoj në mëngjes; shpirti im është i etur për ty; ty të dëshiron mishi im në tokë të thatë dhe

Lexoni më tej

Jon Bon Jovi hap restorante për njerëzit në nevojë

“Thyej ciklin e varfërisë, urisë, dhe mungesës së strehës” Rrokeri amerikan Jon Bon Jovi hap restorante ku njerëzit në nevojë mund të ushqehen falas. Këngëtari kryesor i bandës

Lexoni më tej