Çfarë e bën Biblën kaq të veçantë?

I gjithë Shkrimi është i frymëzuar nga Perëndia dhe i dobishëm për mësim, bindje, ndreqje dhe për edukim me drejtësi. – 2 Timoteut  3:16 Çfarë e bën Biblën

Lexoni më tej

Festo feminilitetin tënd

Dua që të flas me gratë për një moment. A nuk e keni menduar ndonjëherë seriozisht, se fakti që jeni grua dhe jo burrë është pjesë e një

Lexoni më tej