Çfarë e bën sot bashkë, Shqipërinë dhe Izraelin

Ambasadori i Izraelit në Shqipëri, Noah Gal Gendler dha një intervistë për Tv 7, me gazetaren Enela Lamnica duke konfirmuar edhe një herë se miqësia mes dy vendeve

Lexoni më tej

Këpucët e Krishtlindjes – Isha i zbathur dhe ju më mbathët

Këpucët e Krishtlindjes “Këpucët e Krishtlindjes” është një fushatë  nga “Media 7” dhe “Celësi Im” për të ndihmuar fëmijët në nevojë por ne kemi nevojë që edhe ju

Lexoni më tej