Mësime nga tërmeti ose fatkeqësi natyrore

Mësime nga tërmeti! Fatkeqësitë ndodhin në një botë të rënë dhe ne nuk mund të bëjmë asgjë për t’i parandaluar ato. Ndoshta duke të pandjeshëm kur e themi

Lexoni më tej

Thirrje për lutje nga Vëllazëria Ungjillore e Shqipërisë

Një thirrje për lutje nga VUSH për ju motra dhe vëllezër në Krishtin Jezus! Ne e dimë se sa shumë nevojë kemi për prezencën e Jezusin në Shqipëri

Lexoni më tej

Tërmeti dhe kujdesi për veten pas punës në terren

Tërmeti dhe kujdesi për veten pas punës në terren Ju keni dhënë një kontribut të çmuar, kudo ku detyra juaj për çlirimin nga fatkeqësitë natyrore ju ka çuar,

Lexoni më tej

Këshilla në rast tërmeti

Këshilla nga psikiatri Këshillat në rast tërmeti janë të rëndësishme sepse ai u përjetua nga të gjithë ne dhe pasojat mendore që la tek njerëzit do të ndihen

Lexoni më tej