Një tërmet me magnitudë 6.8 godet Turqinë Lindore

Lutuni për të gjithë në Turqi. Një tërmet me magnitudë 6.8 godet Turqinë Lindore. Në rrjetet sociale janë shpërndarë video të ndryshme që tregojnë pallate të shembura dhe

Lexoni më tej