Interneti dhe fëmijët / adoleshentët

Interneti mbush sot 50 vjeç. Interneti mbush sot 50 vjeç. Ishte në fakt 29 tetori 1969 kur u krye transmetimi i një pakete të parë të të dhënave

Lexoni më tej

Si të lesh mënjanë telefonin?

Aplikacione që masin kohën që kalon në telefon. Ekzistojnë disa lloj aplikacionesh që mund të të ndihmojnë të masësh dhe të kuptosh në të vërtetë kohën që je

Lexoni më tej