Jon Bon Jovi hap restorante për njerëzit në nevojë

“Thyej ciklin e varfërisë, urisë, dhe mungesës së strehës” Rrokeri amerikan Jon Bon Jovi hap restorante ku njerëzit në nevojë mund të ushqehen falas. Këngëtari kryesor i bandës

Lexoni më tej

Dhembshuri për të pastrehët

Ndërkohë që fëmijët hyjnë në moshën e adoleshencës, ata fillojnë të venë re botën që gjendet përreth tyre, e disa prej problematikave shoqërore. Ata bëjnë vëzhgime, e shpesh

Lexoni më tej