Qindra miliona prej tyre.

Isaia 11:10: ” Atë ditë do të ndodhë që rrënja e Isait do të ngrihet si një flamur për popujt; kombet do ta kërkojnë dhe vendi i prehjes

Lexoni më tej

Mëshira

Një grua shkoi tek fotografi. Kur u kthye pas disa ditësh, ajo  ngeli e zhgënjyer nga fotografitë që ishin shkrepur . Ajo tha “Zotëri, këto fotografi nuk më

Lexoni më tej