Stinët Ndryshojnë

Ai ndryshon kohërat dhe stinët, (DANIELI 2:21) Vite më parë, kisha një punë të mirë si pjesë e stafit të kishës. Kisha një shërbesë që lulëzonte, një pagesë

Read More