Shpresë e frymëzuar nga lavdërimi

Lavdërimi tërheq vëmendjen tonë në botën frymore – realitetin qiellor, shpirtëror, ku Zoti na bën thirrje për të jetuar dhe vepruar. Lavdërimi sjell gëzim në rrethanat e pafavorshme.

Lexoni më tej

Shpresë në kohë sprove

Të krishterët në Selanik po përjetonin vështirësi të jashtëzakonshme kur Pali u dërgoi letrën e dytë. Ata po kalonin sprova që kërcënonin të thyenin besimin e tyre. Por,

Lexoni më tej