Jini njerëz bujarë!

Ne mund të jemi njerëz bujarë, sepse Perëndia premton të plotësojë të gjitha nevojat tona. Fjalët e urta 11:24-28 Perëndia është Dhënës dhe jep me mirënjohje, ndaj le

Lexoni më tej

Perëndia është dashuri.

Shumë gjëra janë thënë dhe shkruar për dashurinë. Tekstet e shumë këngëve flasin për  histori dashurie me fund të bukur, por edhe për dashuri të humbura. Tennyson shkroi

Lexoni më tej

Paqja e Perëndisë!

Disa njerëz besojnë se nëse kanë një nivel të caktuar pasurie, atëherë do të kenë paqe – ose nëse martohen me personin e duhur, do të jenë të

Lexoni më tej

Asnjë dënim!

Tani, pra, nuk ka asnjë dënim për ata që janë në Krishtin Jezus, që nuk ecin sipas mishit, por sipas Frymës.  (Romakët 8:1) Në zemrën tënde mund të

Lexoni më tej