Shtëpia më e dashur

Mbreti Solomon na thotë se përmes dijes, shtëpitë  tona  mund të mbushen me thesare të rralla dhe të mrekullueshme.  A nuk është kjo diçka interesante për t’u menduar?

Lexoni më tej

Projektimi i brendshëm … nga Perëndia

A e di se Bibla flet edhe mbi mobilimin e shtëpisë tënde? Shkruesi i Fjalëve të urta ka thënë” Shtëpia ndërtohet me dituri dhe bëhet e qëndrueshme me

Lexoni më tej

Bindja, proçes mësimi.

Praktikimi i bindjes ndaj autoriteteve tokësore na ndihmon të mësojmë t’u bindemi urdhërimeve të Perëndisë. – Efesianëve 6:1-9 Nga fillimi deri në fund të Biblës, Zoti i urdhëron

Lexoni më tej

Shtëpia më e dashur

Mbreti Solomon na thotë se përmes dijes, shtëpitë  tona  mund të mbushen me thesare të rralla dhe të mrekullueshme.  A nuk është kjo diçka interesante për t’u menduar?

Lexoni më tej

Një shtëpi model e ndërtuar prej lutjes!

 Shkruesi i Fjalëve të Urta ka thënë këtë mbi shtëpinë: “Shtëpia ndërtohet me dituri dhe bëhet e qëndrueshme me maturi. Me dijen mbushen dhomat me lloj-lloj të mirash

Lexoni më tej

Vjeshta në shtëpi

Mund të shijojmë edhe pak nga stina e mrekullueshme e  vjeshtës.  Tani që ajo shfaqet në plotësinë e saj, ne e shohim më shpesh ngjyrën e  kuqe dhe

Lexoni më tej

Të qëndrosh në shtëpi

Çfarë  mund të bëjmë përgjatë ditëve te ftohta, ku edhe lëvizja është e kufizuar për shkak të temperaturave? E vërteta është se jemi të detyruar të qëndrojmë ne

Lexoni më tej

Në shtëpi për darkë

Lexo: Gjoni 14:1-6 Bledi po ecte në dhomën e tij. Ai nuk kishte qejf të luante. Ndërsa u ul në krevatin e tij, ai pa një kamion të vogël

Lexoni më tej