Shqetësimi, vjedhësi i mprehtë…

Një nga zakonet më shkatërrimtare që është njëkohësisht edhe aq i zakontë ditët e sotme është shqetësimi. Shqetësimi është një ‘hajdut’, aq i zoti dhe mashtrues saqë ‘viktimat’

Lexoni më tej

Pse nuk duhet të shqetësoheni për asgjë

Tek  Luka 12: 25-26, fjala e Zotit thotë: Dhe cili nga ju me shqetësimin e tij mund ta zgjatë shtatin e vet qoftë edhenjë kubit? Atëherë, kur nuk

Lexoni më tej

Për çfarë nuk duhet të shqetësohesh?

Në të përditshmen tonë përballemi me  mjaft gjëra që mund të shkaktojnë stres. Shumë njerëz shqetësohen për gjëra që nuk kanë ndonjë rëndësi.  Ne kemi tendencën të mendojmë

Lexoni më tej