Lavdërim vs Qortim – Lavdërimi përmirëson sjelljen

Lavdërim vs Qortim Sa më shumë që mësuesja të përdorë lavdërim vs qortim, aq më shumë fëmija do të fokusohet tek detyrat e shkollës dhe mësimet. Kështu raporton

Lexoni më tej

Mos e fluturo çantën e shkollës kur hyn në shtëpi!

Kur fëmijët kthehen në shtëpi ata janë të mbushur me libra detyra dhe histori nga pushimi i madh. Prindërit janë të mbingarkuar sepse iu duhet t’i shoqërojnë edhe

Lexoni më tej

Rikthimi në shkollë

Gjatë verës mund të kenë ndodhur shumë ndryshime në jetën e një familjeje. Ju mund të jeni shpërngulur në një lagje, apo qytet tjetër. Fëmijëve tuaj do t’ju

Lexoni më tej